Suosalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suosalo

Suosalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Suosalojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 56 max

v. 2014 85

v. 2015 85

v. 2016 85

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suosalo on noin sijalla 7 600.

Suosalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suosalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suosalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Suosaloja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Suosalon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1937
Lakanneet yritykset
perust. 1980–1994

Sana Suosalo tai Suosalon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Suosalo

Suosalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Suosalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suosalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Suosalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suosalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Suosalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суосало tarkoittaa nimeä Suosalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soosalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suosalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suosalo tai Suomi Suosalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Suosalo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: suosalo.com, suosalo.eu, suosalo.fi, suosalo.info, suosalo.name, suosalo.net, suosalo.org, suosalot.com, suosalot.eu, suosalot.fi, suosalot.info, suosalot.name, suosalot.net, suosalot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suosalo i Finland. Surname Suosalo in Finland.

©Tuomas Salste