Suotula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suotula

Suotula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Suotula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 111

v. 2015 109

v. 2016 110

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suotula on noin sijalla 6 200.

Suotula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suotula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1977–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Suotula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Suotula

Suotula (paikannimi)

Suotula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suotula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Suotula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Suotulat ulkomailla

Ruotsissa Suotula oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суотула tarkoittaa nimeä Suotula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suotula tai Suomi Suotula.

Samankaltaisia nimiä kuin Suotula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: suotula.com, suotula.eu, suotula.fi, suotula.info, suotula.name, suotula.net, suotula.org, suotulat.com, suotulat.eu, suotulat.fi, suotulat.info, suotulat.name, suotulat.net, suotulat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suotula i Finland. Surname Suotula in Finland.

©Tuomas Salste