Suuniitty: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suuniitty

Suuniitty on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Suuniittyjen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 58

v. 2015 55

v. 2016 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suuniitty on noin sijalla 10 000.

Suuniitty-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suuniitty on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suuniitty ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1973

Sana Suuniitty esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Suuniitty

Suuniitty (paikannimi)Katuosoitteissa

Suuniitty on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suuniitty jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Suuniitty esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suuniityntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Suuniitty-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суунийттю ("Suunijttju") tarkoittaa nimeä Suuniitty. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sunijttÿ on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suuniitty olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suune Suuniitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Suuniitty

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suuniitty i Finland. Surname Suuniitty in Finland.

©Tuomas Salste