Suvila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suvila

Suvila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Suvila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 38 max

v. 2014 67

v. 2015 70

v. 2016 72

v. 2017 71

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suvila on noin sijalla 8 700.

Suvila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Suvila

Suvila (paikannimi)Katuosoitteissa

Suvila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Suvila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Suvila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suvilankuja, Suvilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сувила tarkoittaa nimeä Suvila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sufwila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suvila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suvi Suvila.

Samankaltaisia nimiä kuin Suvila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Suvila, Finland.

©Tuomas Salste