Sven: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sven

Sven on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sven-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sven on noin sijalla 19 000.

Sven-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sven on lyhyt nimi.

Sven on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sven ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1896–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2002

Sana Sven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Sven osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sven esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sven Dufvagatan, Sven Dufvankatu, Sven Grahnin polku, Sven Grahns stig, Svengränden, Svenstigen, Svenvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Sven

Sven on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Sven oli yhtenä etunimenä 2 520 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 1 100:s mies oli etunimeltään Sven. Juuri etunimenä Sven onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 24 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Svea Sven tai Sverre Sven.

Samankaltaisia nimiä kuin Sven

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sven i Finland. Surname Sven in Finland.

©Tuomas Salste