Svenfelt: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Svenfelt

Svenfelt on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Svenfeltien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 86 max

v. 1990 112

v. 2014 202

v. 2015 203

v. 2016 204

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Svenfelt on noin sijalla 3 800.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Svenfelt on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Svenfelt ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Svenfelt on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Svenfelt on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Svenfelt ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 112 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Svenfeltejä on 204.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1967–1996

Sana Svenfelt esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Svenfeltit ulkomailla

Ruotsissa Svenfelt oli 48 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sven Svenfelt tai Svea Svenfelt.

Samankaltaisia nimiä kuin Svenfelt

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: svenfelt.com, svenfelt.eu, svenfelt.fi, svenfelt.info, svenfelt.name, svenfelt.net, svenfelt.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Svenfelt i Finland. Surname Svenfelt in Finland.

©Tuomas Salste