Svenlin: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Svenlin

Svenlin on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Svenlinien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 160

v. 2015 163

v. 2016 164

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Svenlin on noin sijalla 4 500.

Svenlin on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Svenlin ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Svenlin on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Svenlin on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Svenlin ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 63 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Svenlin-nimisiä on 164.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965–1980

Sana Svenlin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Svenlinit ulkomailla

Ruotsissa Svenlin oli 83 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Svenlin on ollut 6 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

164836
Svenlinit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sven Svenlin tai Svea Svenlin.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: svenlin.com, svenlin.eu, svenlin.fi, svenlin.info, svenlin.name, svenlin.net, svenlin.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Svenlin i Finland. Surname Svenlin in Finland.

©Tuomas Salste