Svennevig: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Svennevig

Svennevig on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Svennevig-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Svennevig on noin sijalla 16 000.

Svennevig-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Svennevig on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Svennevig ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995

Sana Svennevig esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Svennevig-suku ulkomailla

Norjassa Svennevig oli 98 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Svennevig on ollut 36 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

303698
Svennevig Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sven Svennevig tai Svea Svennevig.

Samankaltaisia nimiä kuin Svennevig

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Svennevig i Finland. Surname Svennevig in Finland.

©Tuomas Salste