Svenns: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Svenns

Svenns on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Svenns-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 73

v. 2015 74

v. 2016 73

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Svenns on noin sijalla 8 500.

Svenns-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Svenns on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Svenns ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Svenns on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Svenns on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Svenns ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Svenns-nimisiä on 73.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Svenns esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Svenns-suku ulkomailla

Ruotsissa Svenns oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sven Svenns tai Svea Svenns.

Samankaltaisia nimiä kuin Svenns

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Svenns i Finland. Surname Svenns in Finland.

©Tuomas Salste