Sylvin: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sylvin

Sylvin on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sylvinien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sylvin on noin sijalla 20 000.

Sylvin-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sylvin on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sylvin ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1906–1926
Lakanneet yritykset
perust. 1978–1995

Sana Sylvin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sylvin osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sylvin esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sylvinkuja, Sylvinpolku, Sylvintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Sylvinit ulkomailla

Ruotsissa Sylvin oli 40 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sylvi Sylvin tai Sylvain Sylvin.

Samankaltaisia nimiä kuin Sylvin

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sylvin i Finland. Surname Sylvin in Finland.

©Tuomas Salste