Syngelmä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Syngelmä

Syngelmä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Syngelmä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 63

v. 2015 62

v. 2016 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Syngelmä on noin sijalla 9 600.

Syngelmä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Syngelmä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Syngelmä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Syngelmä

Syngelmä (paikannimi)

Syngelmä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Syngelmä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Syngelmä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сюнгельмя ("Sjungelmja") tarkoittaa nimeä Syngelmä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Syngelma tai Syngelmae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Synnevi Syngelmä.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Syngelmä i Finland. Surname Syngelmä in Finland.

©Tuomas Salste