Taanila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taanila

Taanila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Taanila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 126

v. 2015 127

v. 2016 126

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taanila on noin sijalla 5 500.

Taanila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Taanila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1991

Sana Taanila tai Taanilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Taanila

Taanila (paikannimi)Katuosoitteissa

Taanila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Taanila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Taanila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Taanilankuja, Taanilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Taanila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таанила tarkoittaa nimeä Taanila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Taava Taanila tai Taave Taanila.

Samankaltaisia nimiä kuin Taanila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: taanila.com, taanila.eu, taanila.fi, taanila.info, taanila.name, taanila.net, taanila.org, taanilat.com, taanilat.eu, taanilat.fi, taanilat.info, taanilat.name, taanilat.net, taanilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Taanila i Finland. Surname Taanila in Finland.

©Tuomas Salste