Taimisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taimisto

Taimisto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Taimistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 161 max

v. 2014 166

v. 2015 162

v. 2016 160

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taimisto on noin sijalla 4 600.

Taimisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Taimisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Taimisto on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Taimisto on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Taimisto ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 31 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Taimistoja on 160.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1923–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1995

Sana Taimisto, Taimiston tai Taimistot esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Taimisto

Taimisto (paikannimi)Katuosoitteissa

Taimisto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Taimisto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Taimisto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Taimisto, Taimistokatu, Taimistokuja, Taimistonkatu, Taimistonkuja, Taimistontie, Taimistotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Taimisto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таймисто tarkoittaa nimeä Taimisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Taimi Taimisto tai Taimo Taimisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Taimisto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: taimisto.com, taimisto.fi, taimisto.info, taimisto.net, taimisto.org, taimisto.eu, taimisto.name, taimistot.com, taimistot.eu, taimistot.fi, taimistot.info, taimistot.name, taimistot.net, taimistot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Taimisto i Finland. Surname Taimisto in Finland.

©Tuomas Salste