Taimisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taimisto

Taimisto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Taimistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 161 max

v. 2014 166

v. 2015 162

v. 2016 161

v. 2017 161

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taimisto on noin sijalla 4 600.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Taimisto on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Taimisto on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Taimisto ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 31 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Taimistoja on 161.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1910–1944
Yritykset
perust. –2007

Sana Taimisto tai Taimistot esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Taimisto

Taimisto (paikannimi)Katuosoitteissa

Taimisto on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Taimisto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Taimisto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Taimisto, Taimistokatu, Taimistokuja, Taimistonkatu, Taimistonkuja, Taimistontie, Taimistotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таймисто tarkoittaa nimeä Taimisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Taimi Taimisto tai Taimo Taimisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Taimisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Taimisto, Finland.

©Tuomas Salste