Taittonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taittonen

Taittonen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Taittosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 104

v. 2015 103

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taittonen on noin sijalla 6 600.

Taittonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Taittonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1905–1935
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1982

Sana Taittonen tai Taittosen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тайттонен tarkoittaa nimeä Taittonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Taittoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Taittonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Taito Taittonen tai Taia Taittonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Taittonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: taittonen.fi, taittonen.com, taittonen.eu, taittonen.info, taittonen.name, taittonen.net, taittonen.org, taittoset.com, taittoset.eu, taittoset.fi, taittoset.info, taittoset.name, taittoset.net, taittoset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Taittonen i Finland. Surname Taittonen in Finland.

©Tuomas Salste