Taka-Eilola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taka-Eilola

Taka-Eilola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Taka-Eilola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 54

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taka-Eilola on noin sijalla 11 000.

Taka-Eilola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Taka-Eilola on melko pitkä nimi.

Taka-Eilola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Taka-Eilola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Takaeilola. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Taka-Eilola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Taka-Eilola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Taka-Eilola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Taka-Eilola-nimisiä on 54.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Така-Эйлола tarkoittaa nimeä Taka-Eilola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Taca=Eilola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Taka-Eilola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Taka-Eilola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Taka-Eilola i Finland. Surname Taka-Eilola in Finland.

©Tuomas Salste