Taka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taka

Taka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Takojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 61 max

v. 2015 51

v. 2016 51

v. 2017 51

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taka on noin sijalla 11 000.

Taka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Taka on lyhyt nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1939
Yritykset
perust. –2013

Sana Taka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Taka osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Taka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Takahaara, Takaharju, Takakaari, Takakaarre, Takakatu, Takakuja, Takamaantie, Takapolku, Takarinne, Takasuora, Takatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Taat ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 147 henkeä, joiden sukunimi oli TAKA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Така tarkoittaa nimeä Taka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Taka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Taka, Finland.

©Tuomas Salste