Takalokastari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Takalokastari

Takalokastari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Takalokastarien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 23 max

v. 2015 28

v. 2016 28

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Takalokastari on noin sijalla 17 000.

Takalokastari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Takalokastari on melko pitkä nimi.

Takalokastari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Takalokastari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Такалокастари tarkoittaa nimeä Takalokastari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tacalocastarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Takalokastari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Takalokastari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Takalokastari i Finland. Surname Takalokastari in Finland.

©Tuomas Salste