Takarautio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Takarautio

Takarautio on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Takarautioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 112

v. 2016 114

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Takarautio on noin sijalla 6 000.

Takarautio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Takarautio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Takarautio esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Takarautio osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Takarautio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Takarautiontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Takarautiot ulkomailla

Norjassa Takarautio oli 7 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Такараутио tarkoittaa nimeä Takarautio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tacarautiå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Takarautio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Takarautio

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: takarautio.fi, takarautio.com, takarautio.eu, takarautio.info, takarautio.name, takarautio.net, takarautio.org, takarautiot.com, takarautiot.eu, takarautiot.fi, takarautiot.info, takarautiot.name, takarautiot.net, takarautiot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Takarautio i Finland. Surname Takarautio in Finland.

©Tuomas Salste