Takatalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Takatalo

Takatalo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Takatalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 104

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Takatalo on noin sijalla 6 500.

Takatalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Takatalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1954

Takataloja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Takatalon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1954 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Takatalo tai Takatalon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Takatalo

Takatalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Takatalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 35 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Takatalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Takatalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Takatalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Takatalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Такатало tarkoittaa nimeä Takatalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tacatalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Takatalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Takatalo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: takatalo.com, takatalo.eu, takatalo.fi, takatalo.info, takatalo.name, takatalo.net, takatalo.org, takatalot.com, takatalot.eu, takatalot.fi, takatalot.info, takatalot.name, takatalot.net, takatalot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Takatalo i Finland. Surname Takatalo in Finland.

©Tuomas Salste