Takku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Takku

Takku on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Takkujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 99 max

v. 2014 108

v. 2015 107

v. 2016 107

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Takku on noin sijalla 6 300.

Takku on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Takku ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Takku on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Takku on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Takku ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 16 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Takkuja on 107.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Takkuja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Takun asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Takku tai Takun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Takku

Takku (paikannimi)Katuosoitteissa

Takku on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, pelto/niitty, saari, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Takku jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Takku esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Takkumaantie, Takkupolku, Takkutie, Takuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Takku-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Такку tarkoittaa nimeä Takku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Takku

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: takku.com, takku.fi, takku.info, takku.net, takku.org, takku.eu, takku.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Takku i Finland. Surname Takku in Finland.

©Tuomas Salste