Taljavirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taljavirta

Taljavirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Taljavirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taljavirta on noin sijalla 20 000.

Taljavirta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Taljavirta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Taljavirta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тальявирта tarkoittaa nimeä Taljavirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Taliafwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Taljavirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Talia Taljavirta tai Talib Taljavirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Taljavirta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Taljavirta i Finland. Surname Taljavirta in Finland.

©Tuomas Salste