Tallbacka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tallbacka

Tallbacka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tallbackojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 119

v. 2015 121

v. 2016 122

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tallbacka on noin sijalla 5 700.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Tallbacka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tallbacka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1924
Lakanneet yritykset
perust. 1952–1985

Sana Tallbacka tai Tallbackan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tallbacka

Tallbacka (paikannimi)Katuosoitteissa

Tallbacka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 92 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tallbacka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tallbacka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tallbacka, Tallbackagränd, Tallbackagränden, Tallbackan polku, Tallbackankuja, Tallbackantie, Tallbackavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tallbacka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tallbackat ulkomailla

Ruotsissa Tallbacka oli 26 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Tallbacka on ollut 10 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

1222610
Tallbackat Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Talia Tallbacka tai Talib Tallbacka.

Samankaltaisia nimiä kuin Tallbacka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tallbacka.com, tallbacka.fi, tallbacka.net, tallbacka.eu, tallbacka.info, tallbacka.name, tallbacka.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tallbacka i Finland. Surname Tallbacka in Finland.

©Tuomas Salste