Talola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Talola

Talola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Talola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 102 max

v. 2014 78

v. 2015 79

v. 2016 80

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Talola on noin sijalla 7 900.

Talola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Talola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Talola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1913
Lakanneet yritykset
perust. 1959–1992

Sana Talola tai Talolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Talola

Talola (paikannimi)Katuosoitteissa

Talola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Talola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Talola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Talolagatan, Talolankatu, Talolantanhua, Talolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Talola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Талола tarkoittaa nimeä Talola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Talia Talola tai Talib Talola.

Samankaltaisia nimiä kuin Talola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: talola.com, talola.eu, talola.fi, talola.info, talola.name, talola.net, talola.org, talolat.com, talolat.eu, talolat.fi, talolat.info, talolat.name, talolat.net, talolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Talola i Finland. Surname Talola in Finland.

©Tuomas Salste