Talvisilta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Talvisilta

Talvisilta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Talvisiltojen lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Talvisiltoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Talvisillan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1913–1926
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1998

Sana Talvisilta tai Talvisillan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Talvisilta

Talvisilta (paikannimi)Katuosoitteissa

Talvisilta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Talvisilta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Talvisilta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Talvisillankatu, Talvisillankierto, Talvisillantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Talvisilta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Талвисильта tarkoittaa nimeä Talvisilta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Talfwisilda on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Talvisilta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Talvi Talvisilta.

Samankaltaisia nimiä kuin Talvisilta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Talvisilta i Finland. Surname Talvisilta in Finland.

©Tuomas Salste