Tanhula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tanhula

Tanhula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tanhula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 35 max

v. 2015 48

v. 2016 48

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tanhula on noin sijalla 12 000.

Tanhula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tanhula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tanhula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Tanhula

Tanhula (paikannimi)Katuosoitteissa

Tanhula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tanhula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tanhula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tanhula, Tanhulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tanhula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Танхула tarkoittaa nimeä Tanhula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tan Tanhula tai Tania Tanhula.

Samankaltaisia nimiä kuin Tanhula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tanhula i Finland. Surname Tanhula in Finland.

©Tuomas Salste