Tapaninaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tapaninaho

Tapaninaho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tapaninahojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 114 max

v. 2014 134

v. 2015 134

v. 2016 135

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tapaninaho on noin sijalla 5 300.

Tapaninaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tapaninaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tapaninaho on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tapaninaho on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tapaninaho ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 44 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tapaninahoja on 135.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tapaninahoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Tapaninahon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1991

Sana Tapaninaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tapaninaho

Tapaninaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Tapaninaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tapaninaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tapaninaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tapaninahonkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tapaninaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тапанинахо tarkoittaa nimeä Tapaninaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tapani Tapaninaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Tapaninaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tapaninaho.com, tapaninaho.net, tapaninaho.org, tapaninaho.eu, tapaninaho.fi, tapaninaho.info, tapaninaho.name, tapaninahot.com, tapaninahot.eu, tapaninahot.fi, tapaninahot.info, tapaninahot.name, tapaninahot.net, tapaninahot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tapaninaho i Finland. Surname Tapaninaho in Finland.

©Tuomas Salste