Tarkkinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tarkkinen

Tarkkinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tarkkisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 69 max

v. 2014 67

v. 2015 68

v. 2016 67

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tarkkinen on noin sijalla 9 100.

Tarkkinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tarkkinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tarkkinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984

Sana Tarkkinen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tarkkinen

Tarkkinen (paikannimi)Katuosoitteissa

Tarkkinen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tarkkinen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tarkkinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tarkkistentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tarkkinen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tarkkiset ulkomailla

Ruotsissa Tarkkinen oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тарккинен tarkoittaa nimeä Tarkkinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tarkin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tarkkinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tarkko Tarkkinen tai Tara Tarkkinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Tarkkinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tarkkinen.fi, tarkkinen.com, tarkkinen.eu, tarkkinen.info, tarkkinen.name, tarkkinen.net, tarkkinen.org, tarkkiset.com, tarkkiset.eu, tarkkiset.fi, tarkkiset.info, tarkkiset.name, tarkkiset.net, tarkkiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tarkkinen i Finland. Surname Tarkkinen in Finland.

©Tuomas Salste