Tarujoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tarujoki

Tarujoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tarujokien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tarujoki on noin sijalla 21 000.

Tarujoki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tarujoki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tarujoki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таруйоки ("Taruioki") tarkoittaa nimeä Tarujoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Taruiokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tarujoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Taru Tarujoki tai Taro Tarujoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Tarujoki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tarujoki i Finland. Surname Tarujoki in Finland.

©Tuomas Salste