Tarujoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tarujoki

Tarujoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tarujokien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 25

v. 2017 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tarujoki on noin sijalla 19 000.

Tarujoki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таруйоки ("Taruioki") tarkoittaa nimeä Tarujoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Taruiokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tarujoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Taru Tarujoki tai Taro Tarujoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Tarujoki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tarujoki, Finland.

©Tuomas Salste