Tarula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tarula

Tarula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tarula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

v. 2017 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tarula on noin sijalla 19 000.

Tarula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1930

Sana Tarula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisella kartalla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tarula

Tarula (paikannimi)Katuosoitteissa

Tarula on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tarula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tarula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tarulankatu, Tarulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tarulat ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 228 henkeä, joiden sukunimi oli TARULA. Nimi on siellä etupäässä latinojen sukunimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тарула tarkoittaa nimeä Tarula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Taru Tarula tai Taro Tarula.

Samankaltaisia nimiä kuin Tarula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tarula, Finland.

©Tuomas Salste