Tatti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tatti

Tatti on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tattien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 124

v. 2015 123

v. 2016 121

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tatti on noin sijalla 5 700.

Tatti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tatti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tatteja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Tatin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1990
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tatti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tatti osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tatti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tatinkuja, Tatti, Tattikatu, Tattikuja, Tattipolku, Tattitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tatit ulkomailla

Ruotsissa Tatti oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 196 henkeä, joiden sukunimi oli TATTI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 84 henkeä, joiden sukunimi oli TATTI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Татти tarkoittaa nimeä Tatti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tatu Tatti tai Tatja Tatti.

Samankaltaisia nimiä kuin Tatti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tatit.com, tatit.fi, tatit.net, tatti.com, tatti.eu, tatti.fi, tatti.info, tatti.net, tatti.org, tatit.eu, tatit.info, tatit.name, tatit.org, tatti.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tatti i Finland. Surname Tatti in Finland.

©Tuomas Salste