Taupila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taupila

Taupila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Taupila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taupila on noin sijalla 13 000.

Taupila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Taupila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Taupila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–1987

Sana Taupila tai Taupilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Taupila

Taupila (paikannimi)Katuosoitteissa

Taupila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Taupila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Taupila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Taupila. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Taupila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таупила tarkoittaa nimeä Taupila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tauno Taupila.

Samankaltaisia nimiä kuin Taupila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Taupila i Finland. Surname Taupila in Finland.

©Tuomas Salste