Tavaststjerna: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tavaststjerna

Tavaststjerna on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tavaststjerna-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 80

v. 2015 79

v. 2016 78

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tavaststjerna on noin sijalla 8 000.

Tavaststjerna-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tavaststjerna on melko pitkä nimi.

Tavaststjerna on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tavaststjerna ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tavaststjerna on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tavaststjerna on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tavaststjerna ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 34 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tavaststjerna-nimisiä on 78.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tavaststjerna-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Tavaststjerna-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1909–1933
Lakanneet yritykset
perust. 1949

Sana Tavaststjerna esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tavaststjerna osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tavaststjerna esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tavaststjernagatan. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tavaststjerna-suku ulkomailla

Ruotsissa Tavaststjerna oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Tavaststjerna

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tavaststjerna i Finland. Surname Tavaststjerna in Finland.

©Tuomas Salste