Tavaststjerna: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tavaststjerna

Tavaststjerna on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tavaststjerna-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 80

v. 2015 79

v. 2016 78

v. 2017 79

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tavaststjerna on noin sijalla 8 000.

Tavaststjerna-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tavaststjerna on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tavaststjerna on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tavaststjerna on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tavaststjerna ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 34 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tavaststjerna-nimisiä on 79.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tavaststjerna-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 11 Tavaststjerna-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1909–1933
Yritykset
perust. 1949–2015

Sana Tavaststjerna esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tavaststjerna osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tavaststjerna esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tavaststjernagatan. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tavaststjerna-suku ulkomailla

Ruotsissa Tavaststjerna oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Tavaststjerna

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tavaststjerna, Finland.

©Tuomas Salste