Tavilampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tavilampi

Tavilampi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tavilampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

v. 2017 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tavilampi on noin sijalla 20 000.

Tavilampi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Tavilampi

Tavilampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Tavilampi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 27 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tavilampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tavilampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tavilammentie, Tavilampi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тавилампи tarkoittaa nimeä Tavilampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tafwilambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tavilampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Tavilampi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tavilampi, Finland.

©Tuomas Salste