Teerinkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Teerinkoski

Teerinkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Teerinkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Teerinkoski on noin sijalla 20 000.

Teerinkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Teerinkoski on melko pitkä nimi.

Teerinkoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Teerinkoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Теэринкоски tarkoittaa nimeä Teerinkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Terincoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Teerinkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Teea Teerinkoski tai Teemu Teerinkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Teerinkoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Teerinkoski i Finland. Surname Teerinkoski in Finland.

©Tuomas Salste