Teini: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Teini

Teini on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Teinien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 66 max

v. 2014 112

v. 2015 113

v. 2016 113

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Teini on noin sijalla 6 100.

Teini on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Teini ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1939
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1992

Sana Teini tai Teinin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Teini

Teini (paikannimi)Katuosoitteissa

Teini on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Teini jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Teini esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Teinikatu, Teinikuja, Teininkuja, Teinintie, Teinipolku, Teinitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Teini-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Teini

Teini on myös etunimi. Etunimenä se on kuitenkin Suomessa harvinainen.

Teinit ulkomailla

Ruotsissa Teini oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тейни tarkoittaa nimeä Teini. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Teino Teini tai Teija Teini.

Samankaltaisia nimiä kuin Teini

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: teini.com, teini.fi, teini.info, teini.net, teini.org, teini.eu, teini.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Teini i Finland. Surname Teini in Finland.

©Tuomas Salste