Teini: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Teini

Teini on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Teinien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 66 max

v. 2014 112

v. 2015 113

v. 2016 112

v. 2017 111

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Teini on noin sijalla 6 200.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1939
Yritykset
perust. 1958–2007

Sana Teini esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Teini

Teini (paikannimi)Katuosoitteissa

Teini on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Teini jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Teini esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Teinikatu, Teinikuja, Teininkuja, Teinintie, Teinipolku, Teinitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Teini

Teini on myös etunimi. Etunimenä se on kuitenkin Suomessa harvinainen.

Teinit ulkomailla

Ruotsissa Teini oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тейни tarkoittaa nimeä Teini. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Teija Teini tai Teijo Teini.

Samankaltaisia nimiä kuin Teini

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Teini, Finland.

©Tuomas Salste