Tenkula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tenkula

Tenkula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tenkula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 121

v. 2016 124

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tenkula on noin sijalla 5 600.

Tenkula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tenkula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tenkula-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Tenkulan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1993
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tenkula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tenkula

Tenkula (paikannimi)Katuosoitteissa

Tenkula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tenkula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tenkula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tenkulantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tenkula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тенкула tarkoittaa nimeä Tenkula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tenho Tenkula tai Tenhikki Tenkula.

Samankaltaisia nimiä kuin Tenkula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tenkula.com, tenkula.eu, tenkula.fi, tenkula.info, tenkula.name, tenkula.net, tenkula.org, tenkulat.com, tenkulat.eu, tenkulat.fi, tenkulat.info, tenkulat.name, tenkulat.net, tenkulat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tenkula i Finland. Surname Tenkula in Finland.

©Tuomas Salste