Tick: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tick

Tick on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tick-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 124

v. 2015 129

v. 2016 125

v. 2017 125

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tick on noin sijalla 5 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Tick on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tick-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Tick-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Tick osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tick esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tickgränden, Tickvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tick-suku ulkomailla

Tanskassa Tick on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 198 henkeä, joiden sukunimi oli TICK. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 17 henkeä, joiden sukunimi oli TICK.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tico Tick.

Samankaltaisia nimiä kuin Tick

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tick, Finland.

©Tuomas Salste