Tienaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tienaho

Tienaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tienahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tienaho on noin sijalla 11 000.

Tienaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tienaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tienaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1985

Sana Tienaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tienaho

Tienaho (paikannimi)

Tienaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tienaho jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Tienaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тиенахо ("Tijenaho") tarkoittaa nimeä Tienaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tien Tienaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Tienaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tienaho i Finland. Surname Tienaho in Finland.

©Tuomas Salste