Tienvieri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tienvieri

Tienvieri on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tienvierien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 92 max

v. 2014 98

v. 2015 101

v. 2016 102

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tienvieri on noin sijalla 6 600.

Tienvieri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tienvieri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tienvieriä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Tienvieren asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tienvieri esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tienvieri

Tienvieri (paikannimi)Katuosoitteissa

Tienvieri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 44 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tienvieri jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tienvieri esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tienvierentie, Tienvieri. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tienvieri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tienvieret ulkomailla

Ruotsissa Tienvieri oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тиенвиери ("Tijenvijeri") tarkoittaa nimeä Tienvieri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tienfwierj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tienvieri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tien Tienvieri.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tienvieri.com, tienvieri.eu, tienvieri.fi, tienvieri.info, tienvieri.name, tienvieri.net, tienvieri.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tienvieri i Finland. Surname Tienvieri in Finland.

©Tuomas Salste