Tiirola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tiirola

Tiirola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Tiirola-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 89 max

v. 2014 205

v. 2015 205

v. 2016 209

v. 2017 213

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tiirola on noin sijalla 3 600.

Paikannimi Tiirola

Tiirola (paikannimi)Katuosoitteissa

Tiirola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tiirola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tiirola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tiirolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тийрола ("Tijrola") tarkoittaa nimeä Tiirola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tii Tiirola tai Tiitus Tiirola.

Samankaltaisia nimiä kuin Tiirola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tiirola, Finland.

©Tuomas Salste