Tiirola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tiirola

Tiirola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Tiirola-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 89 max

v. 2014 205

v. 2015 205

v. 2016 207

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tiirola on noin sijalla 3 700.

Tiirola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tiirola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994–1997

Sana Tiirola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tiirola

Tiirola (paikannimi)Katuosoitteissa

Tiirola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tiirola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tiirola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tiirolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tiirola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тийрола ("Tijrola") tarkoittaa nimeä Tiirola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tii Tiirola tai Tiitus Tiirola.

Samankaltaisia nimiä kuin Tiirola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tiirola.com, tiirola.eu, tiirola.fi, tiirola.info, tiirola.name, tiirola.net, tiirola.org, tiirolat.com, tiirolat.eu, tiirolat.fi, tiirolat.info, tiirolat.name, tiirolat.net, tiirolat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tiirola i Finland. Surname Tiirola in Finland.

©Tuomas Salste