Tiisala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tiisala

Tiisala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tiisala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 53 max

v. 2014 74

v. 2015 70

v. 2016 70

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tiisala on noin sijalla 8 800.

Tiisala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tiisala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tiisala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tiisala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tiisala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tiisala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 14 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tiisala-nimisiä on 70.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1992–2008
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tiisala tai Tiisalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tiisala

Tiisala (paikannimi)Katuosoitteissa

Tiisala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tiisala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tiisala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tiisalantie, Tiisalavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tiisala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тийсала ("Tijsala") tarkoittaa nimeä Tiisala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tii Tiisala tai Tiitus Tiisala.

Samankaltaisia nimiä kuin Tiisala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tiisala.com, tiisala.eu, tiisala.fi, tiisala.info, tiisala.name, tiisala.net, tiisala.org, tiisalat.com, tiisalat.eu, tiisalat.fi, tiisalat.info, tiisalat.name, tiisalat.net, tiisalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tiisala i Finland. Surname Tiisala in Finland.

©Tuomas Salste