Tiitola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tiitola

Tiitola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tiitola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 113 max

v. 2014 127

v. 2015 126

v. 2016 127

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tiitola on noin sijalla 5 500.

Tiitola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tiitola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1917–1934
Lakanneet yritykset
perust. 1954–1988

Sana Tiitola tai Tiitolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tiitola

Tiitola (paikannimi)Katuosoitteissa

Tiitola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tiitola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tiitola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tiitolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tiitola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тийтола ("Tijtola") tarkoittaa nimeä Tiitola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tiiti Tiitola tai Tiitus Tiitola.

Samankaltaisia nimiä kuin Tiitola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tiitola.fi, tiitola.com, tiitola.eu, tiitola.info, tiitola.name, tiitola.net, tiitola.org, tiitolat.com, tiitolat.eu, tiitolat.fi, tiitolat.info, tiitolat.name, tiitolat.net, tiitolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tiitola i Finland. Surname Tiitola in Finland.

©Tuomas Salste