Tila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tila

Tila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 74

v. 2015 75

v. 2016 75

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tila on noin sijalla 8 300.

Tila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tila on lyhyt nimi.

Tila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1954–2004

Sana Tila, Tilan tai Tilat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tila

Tila (paikannimi)Katuosoitteissa

Tila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tilakatu, Tilankuja, Tilantie, Tilatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tilat ulkomailla

Ruotsissa Tila oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 23 henkeä, joiden sukunimi oli TILA.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli TILA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тила tarkoittaa nimeä Tila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tilda Tila.

Samankaltaisia nimiä kuin Tila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tila i Finland. Surname Tila in Finland.

©Tuomas Salste