Tillikainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tillikainen

Tillikainen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tillikaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 23 max

v. 2015 43

v. 2016 43

v. 2017 42

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tillikainen on noin sijalla 13 000.

Tillikainen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tillikainen on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тилликайнен tarkoittaa nimeä Tillikainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tillicain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tillikainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tilda Tillikainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Tillikainen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tillikainen, Finland.

©Tuomas Salste