Tillonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tillonen

Tillonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tillosten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 107 max

v. 2014 92

v. 2015 95

v. 2016 95

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tillonen on noin sijalla 6 900.

Tillonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tillonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tillonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tillosia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Tillosen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1906–1938
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1983

Sana Tillonen tai Tillosen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tillonen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tillonen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tillosentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тиллонен tarkoittaa nimeä Tillonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tilloin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tillonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tilla Tillonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Tillonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tillonen.com, tillonen.eu, tillonen.fi, tillonen.info, tillonen.name, tillonen.net, tillonen.org, tilloset.com, tilloset.eu, tilloset.fi, tilloset.info, tilloset.name, tilloset.net, tilloset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tillonen i Finland. Surname Tillonen in Finland.

©Tuomas Salste