Timonen-Nissi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Timonen-Nissi

Timonen-Nissi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Timonen-Nissi-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Timonen-Nissi on noin sijalla 17 000.

Timonen-Nissi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Timonen-Nissi on melko pitkä nimi.

Timonen-Nissi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Timonen-Nissi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тимонен-Нисси tarkoittaa nimeä Timonen-Nissi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Timonen=Nissj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Timonen-Nissi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Timo Timonen-Nissi tai Timea Timonen-Nissi.

Samankaltaisia nimiä kuin Timonen-Nissi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Timonen-Nissi i Finland. Surname Timonen-Nissi in Finland.

©Tuomas Salste