Timoskainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Timoskainen

Timoskainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Timoskaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 137 max

v. 2014 180

v. 2015 179

v. 2016 179

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Timoskainen on noin sijalla 4 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Timoskainen on melko pitkä nimi.

Timoskainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Timoskainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Timoskaisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Timoskaisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1930–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1971–2000

Sana Timoskainen tai Timoskaisen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тимоскайнен tarkoittaa nimeä Timoskainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Timoscain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Timoskainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Timo Timoskainen tai Timea Timoskainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Timoskainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: timoskainen.com, timoskainen.eu, timoskainen.fi, timoskainen.info, timoskainen.name, timoskainen.net, timoskainen.org, timoskaiset.com, timoskaiset.eu, timoskaiset.fi, timoskaiset.info, timoskaiset.name, timoskaiset.net, timoskaiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Timoskainen i Finland. Surname Timoskainen in Finland.

©Tuomas Salste