Tinnilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tinnilä

Tinnilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tinnilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 80

v. 2015 84

v. 2016 84

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tinnilä on noin sijalla 7 600.

Tinnilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tinnilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tinnilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tinnilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tinnilä osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tinnilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tinnilänkatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тинниля ("Tinnilja") tarkoittaa nimeä Tinnilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Tinnila tai Tinnilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tinna Tinnilä tai Tino Tinnilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Tinnilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tinnilä i Finland. Surname Tinnilä in Finland.

©Tuomas Salste