Tirroniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tirroniemi

Tirroniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tirroniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 139 max

v. 2014 176

v. 2015 179

v. 2016 178

v. 2017 177

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tirroniemi on noin sijalla 4 200.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1887-1921

Tirroniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Tirroniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä edellä mainitut vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Tirroniemi, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Tirroniemi

Tirroniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Tirroniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tirroniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tirroniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tirroniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тиррониеми ("Tirronijemi") tarkoittaa nimeä Tirroniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Tirroniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tirroniemi, Finland.

©Tuomas Salste