Toijanniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toijanniemi

Toijanniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Toijanniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toijanniemi on noin sijalla 21 000.

Toijanniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Toijanniemi on melko pitkä nimi.

Toijanniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toijanniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Toijanniemi

Toijanniemi (paikannimi)

Toijanniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Toijanniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Toijanniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тойянниеми ("Toijannijemi") tarkoittaa nimeä Toijanniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Toimi Toijanniemi tai Toini Toijanniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Toijanniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toijanniemi i Finland. Surname Toijanniemi in Finland.

©Tuomas Salste